Mobil omslagsbild

Hälsokost

För att förebygga olika sjukdomstillstånd och näringsbrist i kroppen erbjuder vi ett sortiment av hälsoprodukter ihop med behandlingen.  

Holistic

Holistic vill verka för att förbättra hälsotillståndet genom ökad förståelse för orsakerna till sjukdom, hur de kan undvikas eller elimineras, samt informera om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande.
Holistics målsättning är att hjälpa människor att utvecklas både hälsomässigt, personligt och andligt. Genom kunskap om hur du kan återställa balansen i din kropp och i energiflödet, mår du bra både till kropp och själ.
Läs mer på www.holistic.se

Forever living produkter

Aloe vera är en mycket gammal kulturväxt, som länge använts för sina hudvårdande egenskaper. Numera har forskning även bekräftat att den har en positiv inverkan på mag-tarmsystemet.  All vår Aloe vera odlas ekologiskt och som en av världens största producenter är det en självklarhet för oss att värna om miljön. 
Läs mer på www.foreverliving.se

Icelandic herbs AB

Vår affärsidé är att erbjuda parabenfria produkter, produkter som är fria från kemiska tillsatser. Icelandic Herbs alla krämer och oljor är 100% naturliga. Dofterna i produkterna kommer från örter och eteriska oljor.
Miljön som örterna växer i på Island är mycket mineralrik. Detta skänker kraft och vitalitet till örterna vilket i sin tur medför bättre kvalitet i våra produkter.
Läs mer på www.scandinavianherbs.se