Mobil omslagsbild

Access Bars

Bli av med negativa mönster med hjälp av Access Bars.
Pris: 60 minuter 580 kr

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras.
När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Bars används även mot stress och kronisk värk.

Vad är access bars?

”Medvetenhet omfattar allt och dömer inget” - Gary Douglas, grundare av Access Consciousness™.
Access Consciousness™ är en uppsättning verktyg och tekniker för att ge dig hjälp att förändra det som inte fungerar för dig, så att du kan leva ett annorlunda liv och ha en annan verklighet. 
Access Consciousness™ är ett universum som hela tiden utvecklas, förändras och förvandlas. Det utgår inte från ditt kognitiva sinne. Om ditt logiska tänkande verkligen kunde skapa de förändringar och den skillnad som du skulle vilja ha, så skulle du redan vara där! Är du redo att utforska de oändliga möjligheterna?