Mobil omslagsbild

NaturZonens behandlingar

loading...

Zonterapi på fötter och övriga kroppen är en effektiv behandlingsmetod.
Pris:  1 timme 580 kr
Läs mer om vår Zonterapi här >

Har du problem med dina fötter?
Knä – höft – rygg – nacke?
Det kan bero på nersjunkna fotvalv, på felställning och felbelastning av fötterna. 
Pris: för analys och inlägg 1600 kr        Vill du veta mer? Läs mer om våra       Pedikominlägg här >

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan ditt liv förändras. 
Pris: 1 timme 580 kr
Läs mer om vår Access Bars här >

 OrtoBioNomi är en mjuk, effektiv och smärtfri behandlingsform. Ordet OrtoBioNomi betyder läran om den rätta rörelsen. Genom att befria kroppen från spänningar. Denna mycket mjuka metod är att med varsamhet assistera och hjälpa kroppen att släppa på muskelspänningar, som hindrar en leds naturliga rörelse. 
Pris:1 timme 580 kr
Läs mer om vår Ortobionomi här >

Nikkens enkla filosofi förespråkar förebyggande åtgärder och ett liv och en livsstil i balans för att uppnå totalt välbefinnande. Wellness home konceptet bygger på Mljö - Näring - Vila och avslappning - Hudvård - Motion. Läs mer om Nikken konceptet här >

Holistic vill verka för att förbättra hälsotillståndet genom ökad förståelse för orsakerna till sjukdom, hur de kan undvikas eller elimineras, samt informera om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande.
Läs mer på www.holistic.se!